Alla inlägg den 16 september 2015

Av Angelina Söderström - 16 september 2015 09:03

idag har det gått 5 veckor av dieten. Det går väldigt bra fortfarande. Vet inte om det verkligen är så lätt eller om min hjärna bara är så fokuserad på målet att resten bara flyter på. Hur som helst känns det jäkligt bra.

Jag har haft en del prövningar på vägen å fler kommer komma. Bland annat har jag försökt leva så normalt som möjligt när det gäller att träffa familj å vänner. Att gå på middag eller gå å ta en fika funkar ju egentligen inte när man går på diet men om man planerar ordentligt och ser till att vänner å familj vet i förväg att man kanske tar med egen mat eller inge kommer trycka i sig nån bulle så har iaf mina vänner å familj varit väldigt förstående å stöttande. Men det behöver ju inte vara så å då får man försöka undvika vissa personer helt enkelt.
Har ni sett den där reklamen om man dricker för mycket?! De sitter vid ett bord å fikar å tvingar en kille å käka kakor (ska föreställa alkohol). Alla ropar å klappar för att han ska käka mer å mer kakor å inte va så tråkig.
Det ska ju vara lite parodi på hur vi människor är runt alkohol men det som de visar är inte så långt ifrån sanningen heller. Man är lixom inte riktigt en i gänget när man tackar nej till bakverk som nån ansträngt sig att baka till kollegor/vänner/familj osv. Man kan inte vara med å berömma den underbara smaken eller fråga om receptet. Du sitter där å försöker vara stark för hjärnan säger åt dig att det är väldigt gott å att du förtjänar en, men du tar inget. En inre kamp du har varje gång med dig själv men som du vinner. Du ser det som en stor seger medans andra tycker du är tråkig och kanske till och med otacksam.

För mig är det nog det som har varit jobbigast. Att känna att jag hela tiden måste försvara något som jag vill och har velat väldigt länge. Men jag antar att det är väldigt svårt för många att förstå varför man vill komma dit jag vill komma. Varför man är villig å "offra" så mycket.

Men en sak vill jag att alla ska veta. Även om jag lägger upp tusen bilder på mig själv å berömmer mig själv så tycker jag inte att nån är sämre än mig utan jag tycker alla får bestämma över sig själva. Man ska trivas med sig själv. När jag lyckats stå emot en fika så har jag vunnit mot mig själv å inte mot nån som kanske valde att äta den där Bullen. Alla är vi olika å vill olika saker.

DET HÄR ÄR VAD JAG VILL! =D

Presentation


Min blogg är för dig som vill komma i form eller bara läsa om andra som gör det ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Har du några nyårslöften?
 Ja självklart! Jag ska bli superfit i år
 Nej sånt funkar inte för mig
 Nja mer mål än nyårslöften
 Ja men jag brukar aldrig hålla dom

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards